Noaberquiz

De Online Noaberquiz

Zaterdagavond 12 december, 20.00 – 23.00u: De Tweede Enterse Online Noaberquiz

Speel samen met je gezin of vrienden mee met deze, online editie van de Noaberquiz! In drie rondes zullen vragen over Enter, muziek, geschiedenis, trivia en Kerst de revue passeren. Elk uur wordt er een ronde gespeeld en maak je kans op grote prijzen, die gedurende de avond misschien al bij je bezorgd zullen worden. Heb je in de eerste ronde niks gewonnen? Dan maak je in de tweede en derde ronde meteen weer kans. Daarnaast maak je deze editie ook kans op de grote hoofdprijs als jouw team als beste van alle rondes uit de bus komt.

Elk uur start een nieuwe ronde. Zodra deze is afgelopen hoor je direct wat de goede antwoorden zijn en welk team de ronde gewonnen hebben.

Je kan je vanaf zaterdag 5 december al aanmelden via onderstaande buttons met je teamnaam, adres- en andere benodigde gegevens. Elke ronde wordt gespeeld via een nieuw quizformulier welke is in te vullen via je smartphone, tablet of computer. Alle quizformulieren zijn vlak voor aanvang van de quiz te vinden op deze webpagina.

Aanmeldformulier (klik hier)
Ronde 1 (klik hier)
Ronde 2 (klik hier)
Ronde 3 (klik hier)

Ronde 1, 2 & 3:
Een waardebon voor het hele gezin van de Kröl en een goed gevulde, feestelijke boodschappentas.

Hoofdprijs:
Een grote waardebon voor het hele gezin van de Kröl en een grote, goed gevulde en feestelijke boodschappentas.

Doneer hier!

Doneer nu door het formulier hieronder in te vullen & je verzoekplaat door te geven.

    adminNoaberquiz