EDlive komt terug in 2024

Het weekend voor kerst belooft in 2024 wederom een waar spektakel te worden! We springen dan namelijk opnieuw op de bres voor meerdere Enterse goede doelen en initiatieven. Van 19 tot en met 22 december 2024 gaan we vier dagen lang geld inzamelen voor én door Enter. Dit doen we onder andere met een nieuwe Noaberquiz op het programma, maar er gebeurt nog veel meer!

Net als in 2018 kunnen doelen en initiatieven met een concrete wens zich binnenkort bij ons aanmelden. Nieuwe matten voor de sportvereniging? Een uitje voor bewoners of nieuwe kleding voor je stichting? We helpen graag! Door het draaien van verzoekjes, een drankje te doen in de tent en met behulp van Enterse sponsoren en vrije giften van de Enternaar proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen. Daarmee hopen we wederom alle uitgekozen doelen en initiatieven te ondersteunen.

Het wordt een bomvol weekend: de originele Noaberquiz komt terug. Die wordt net als in 2018 gespeeld met de hele buurt of een vriendenteam. Verschillende optredens, activiteiten en thema-avonden zorgen voor continu vertier in en rondom de studio. Deze wordt op een nieuwe locatie in Enter geplaatst. Ook doen we een beroep op Enter om in 2024 heel het dorp weer in het licht te zetten. Hiermee kan de hele buurt in de prijzen vallen!

Kortom: zet 19 tot en met 22 december 2024 in je agenda voor een nieuwe editie van EDlive!