Goede Doelen actie 2018

Vlak voor kerst werd in 2018 €35.661 
opgehaald voor 8 Enterse goede doelen. 

NoaberQuiz 2018

Tijdens de goede doelen actie speelden vele buurten de eerste echte NoaberQuiz. 

Enter Eerst 2020

Tijdens de coronapandemie heeft EDlive in twee dagen tijd €23.884 opgehaald voor een unieke bestemming: zo’n zevenhonderd 70-plussers in Enter een mooi avondje uiteten aan te bieden in nagenoeg de complete Enterse horeca, wanneer het weer kan én mag. Op deze manier hielpen we de ouderen en de horeca.
 

Online NoaberQuiz 2020

Tijdens Enter Eerst introduceerden we de eerste online NoaberQuiz. Vele honderden teams, bestaande uit buurten, vrienden en familie speelden mee. 

Enter in het licht 2020

In tijden van corona kon Enter wel wat lichtpuntjes gebruiken. We besloten heel in Enter in het licht te zetten. De mooist verlichte buurt kreeg zelfs een speciale prijs aangeboden. 

Online Noaber Quiz 2020

In de avond van Enter in het licht was het tijd voor de 2e grote online noaber quiz. Ruim 500 teams in heel Enter speelden en keken mee naar de uitzending. 

Borrelplankjes 2020

Omdat de coronapandemie nog steeds in het land was, konden we nog geen ouderen diner organiseren. Tijdens de uitzending van Enter in het licht, deelden we in heel Enter borrelplankjes uit bij de opgegeven ouderen als voorproefje. 
 

Kerstcompetitie 2021

Heel Enter kon genieten hoe 10 buurten deelnamen aan de kerstcompetitie in december. In vijf spellen moesten buurten zoveel mogelijk punten verzamelen. Van tomaten slaan met een hamer tot het ouderwets sjoelen, maar dan wel met een hoek in de baan.
 

Enter in het Licht 2021

Ook hebben we in het weekend van de kerstcompetitie Enter weer in het licht gezet. Tijdens een juryavond ging EDlive langs de verlichte buurten om uiteindelijk de volgende dag tijdens de kerstcompetitie de winnaar te kiezen.
 

Ouderendiner 2022

Op 30 mei 2022 was het eindelijk zo ver: alle aangemelde Enterse 70+’ers gingen samen uit eten bij één van de Enterse restaurants! Aan het eind van de avond hoefde er niks afgerekend te worden: de bon werd betaald door EDlive, met alle donaties van de actie in 2020: Enter Eerst.